5 Tapaa Puhdistaa Windows 10

Edellä mainitut oireet ovat yleensä merkkejä käsiin hajoamisesta. Tässä vaiheessa konetta ei kannata sammuttaa enää, vaan pitää mieluummin nukkuvassa tilassa siihen asti, että saat uuden kovalevyn. Ei ole nimittäin takeita siitä, että naksuttava komponentti heräisi vielä eloon sammuttamisen jälkeen.

  • Nää postaukset saa mut hyvällä tavalla hymyilemään.
  • Kaikki tämä onnistuu nyt tämän artikkelin sisältämillä ohjeilla.
  • Onko enkooderi mahdollista irroittaa, purkamatta ylläolevaa RA-hammaspyörapakettia.
  • Windows käynnistyi kuin rasvattu salama, eikä kaatuillut enää ollenkaan.

Se esittää poistettavat tiedostot luettelona, josta voit valita, mitkä tiedostoista haluat poistaa. Johtaja Mihail Tchetchelnitski Tietosirkasta painottaa, että parhaiten pidät koneesi kunnossa sillä, ettet asenna koneelle turhia tai epäilyttäviä ohjelmia. Asennuksen mukana saatat tietämättäsi asentaa koneellesi haittaohjelman, joka voi tehdä suurtakin vahinkoa. Lataa siis ainoastaan sellaisia ohjelmia, msvcp71.dll jotka tiedät luotettaviksi. Koneelta voi myös poistaa turhat ohjelmat Windowsin ohjauspaneelin kautta. Olethan aina kuitenkin tietoinen siitä, mitä olet poistamassa, jottet saa huomaamattasi aikaan tuhoja.

Opas: Kovalevy Täynnä? Vapauta Tilaa Helposti

Luotettavasti ja turvallisesti ja poistamaan ainoastaan tarpeettomat ohjelmat ja tiedostot. Jatkuvilla päivityksillä varmistamme, että sovellus toimii sujuvasti ja pitää tietokoneesi huippukunnossa. Auslogics Registry Defrag nopeuttaa koneen toimintaa järjestelemällä Windowsin rekisterin uudelleen. Ohjelma käy läpi rekisterin, poistaa aukot, pienentää sen kokoa ja tekee sen käsittelyn nopeammaksi windowsissa toimiville ohjelmille. Kone vaatii uudelleenkäynnistyksen eheytyksen jälkeen. Nyt siis paina kiintolevyn kuvaa tai palloa, jolloin voit valita loputkin asetukset. Asetukset kannattaa asettaa alla olevan kuvan mukaisesti.

pitäisikö minun puhdistaa Windowsin rekisteri

Ensin täytyy avata rekisterin muokkaustyökalu kirjoittamalla ’rekisterieditori’ (eng. ’regedit’) aloitusvalikon hakupalkkiin ja avaamalla se. Käynnistääksesi pelipalkin, paina Windows + G näppäinyhdistelmää. Tämä avaa muokattavan näkymän josta voi ottaa kuvakaappauksia tai aloittaa nauhoituksen. Mainion Lightshotista tekee se että se pyörii taustalla ja ottaa kuvakaappauksen halutusta napista, korvaten oletuksena Print Screen -näppäimen toiminnallisuuden. Näppäimen voi kuitenkin vaihtaa mihin tahansa yhdistelmään. Leikkaa ja luonnostele (Snip & Sketch) -työkalun löydät Windows käyttöjärjestelmästä valmiiksi asennettuna.

Pidä Windows Automaattisesti Kunnossa

Se on kuitenkin erittäin hidas – eheyttämisessä saattaa kestää päiviä. Nopea, mutta Windowsiakin tehokkaampi eheytysohjelma on IObit SmartDefrag.

Ccleaner Lataa Ilmaiseksi

Turhien ja käyttämättömien ohjelmien jättäminen koneelle ei todennäköisesti tunnu pahalta rikokselta, mutta niiden turha käynnistyminen kuormittaa konetta turhaan. Toiminto näyttää, paljonko väliaikaisten tiedostojen poistaminen vapauttaa levytilaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.